Arbetssätt

I alla projekt vill vi jobba användarfokuserat. Vi gör därför en förstudie där vi reder ut vad som ska göras. Vi skapar en förståelse för affären tillsammans med beställaren. För att komma fram till vad som ska byggas kommer vi sedan att använda designmetoder som passar det aktuella projektet. Ofta brukar enkla prototyper och skisser vara bra att ta med till några tänkta användare, man kan då utforska olika designidéer på ett bra sätt. Det här arbetet leder inte sällan till att nya, mycket bra idéer uppstår.

Då vi vet vad som ska byggas utvärderar vi vilken teknik som är bäst att använda. Om det handlar om en webbsajt skulle ett innehållssystem (CMS) i form av Drupal kunna vara en bra grund till lösningen. Vi utvecklar sedan tjänsten och stämmer under arbetets gång av med användare och beställare. Eftersom vi lagt tid på en bra förstudie behöver vi inte göra några stora förändringar under programmeringens gång.

Hej!

Usermind består av Stefan Nygard. Jag har jobbat flera år inom utveckling och design på både stora och mindre företag. Jag har också studerat design och programmering och har en masterutbildning i design.

Design och programmering av projekt gör jag ofta själv och jag tar hjälp av mina kontakter vid större projekt.

Mer information om mig finns på stefannygard.se och min Linkedin sida.

Hör gärna av er genom att ringa 0762341619 eller skicka e-post till Hello@usermind.se

upp   hem